Ja hotel

våra rum

Utforska Karlskronas sevärdheter från vårt centralt belägna hotell

Vi är ett omtänksamt och bekvämt hotell i hjärtat av Karlskrona. Här finner du allt du behöver – god mat och dryck på Restaurang Yess, närhet till shopping, restauranger och spännande historiska landmärken såsom Fredrikskyrkan, Konserthuset och Marinmuseum. Våra rum har sköna kuddar och sängar, helrenoverade badrum, luftkonditionering och riktigt snabbt wifi. Vår frukostbuffé är alltid välfylld och har du mötesplaner – ja, då har vi lokalerna!

Varmt välkommen att trivas hos oss på JA Hotel!

STANDARD SINGLE

Trivsamt enkelrum med bekväm enkelsäng. På rummet finns även ett skrivbord samt fåtölj, tv, kaffe och te. Helkaklat badrum med dusch.

STANDARD QUEEN

Mysigt standardrum med en skön queen size-säng. Här finns en bekväm fåtölj, skrivbord, tv och vattenkokare, kaffe och te. Helkaklat badrum med dusch.

STANDARD KING

Rymligt och ombonat dubbelrum med en kingsize-säng eller två 90 cm-sängar som kan placeras ihop eller isär. På rummet finns även ett skrivbord en skön fåtölj och vattenkokare, kaffe och te. Helkaklat badrum med dusch.

superior

Charmigt inrett dubbelrum för dig som vill ha lite mer yta. Koppla av i den sköna fåtöljen, se på tv eller ta en kopp te. Lån av morgonrock och tofflor ingår. Helkaklat badrum med dusch.

Deluxe

Här sover hela familjen gott i en stor säng och en bäddsoffa. Du hittar även en fåtölj, skrivbord och tv. Helkaklat badrum med dusch.