JA HOTEL

Erbjudanden

BODA BORG PAKETET

Upplev en spännande dag på Boda Borg fullt med aktiviteter och stanna hos oss på Ja Hotel. Paketet gäller vid bokning om minst 3 personer.

MARINMUSEUM PAKETET

Boka vårt Marinmuseum paket och njut av en vistelse mitt i centrum tillsammans med fritt inträde till Karlskronas Marinmuseum.

PETTER

Den 27 juni kommer Petter till Drottningskärs Kastell i Karlskrona och vi ger dig som gäst hos oss möjligheten till att köpa biljetter till rabatterade priser.

UNO SVENNINGSSON

Den 10 juli kommer Uno Svenningsson till Drottningskärs Kastell i Karlskrona och vi ger dig som gäst hos oss möjligheten till att köpa biljetter till rabatterade priser.

ERIC GADD

Den 26 juli kommer Eric Gadd till Drottningskärs Kastell i Karlskrona och vi ger dig som gäst hos oss möjligheten till att köpa biljetter till rabatterade priser.

YESS + JA

Checka in på JA Hotel och njut av en god 3-rätters Middag på vår egna restaurang Yess. Sov gott i våra rum och avnjut en god frukostbuffé dagen efter.

utbud på ja hotel

Vi är ett omtänksamt och bekvämt hotell i hjärtat av Karlskrona. Här finner du allt du behöver – god mat och dryck på restaurang YESS, närhet till shopping, caféer och spännande historiska landmärken såsom Fredrikskyrkan, Konserthuset och Marinmuseum. Våra rum har sköna kuddar och sängar, helrenoverade badrum, luftkonditionering och riktigt snabbt wifi. Vår frukostbuffé är alltid välfylld och har du mötesplaner – ja, då har vi lokalerna!