JA HOTEL

Erbjudanden

BODA BORG PAKETET

Upplev en spännande dag på Boda Borg fullt med aktiviteter och stanna hos oss på Ja Hotel. Paketet gäller vid bokning om minst 3 personer.

YESS + JA

Checka in på JA Hotel och njut av en god 3-rätters Middag på vår egna restaurang Yess. Sov gott i våra rum och avnjut en god frukostbuffé dagen efter.

Studentrabatt på boende

Studentrabatt på boende! Queen room för 899:- för 2 personer eller Dubbelrum för 945 för 2 personer. Bokning sker via mail/telefon och student måste visa upp giltig studentlegitimation vid incheck. Resesällskapet behöver inte vara student.

2 för 1

På Måndagar erbjuder 2 för 1 på vår frukostbuffé. Erbjudandet gäller endast ord. pris (med undantag för pensionärer). Boka bord online eller drop-in i mån av plats.

utbud på ja hotel

Vi är ett omtänksamt och bekvämt hotell i hjärtat av Karlskrona. Här finner du allt du behöver – god mat och dryck på restaurang YESS, närhet till shopping, caféer och spännande historiska landmärken såsom Fredrikskyrkan, Konserthuset och Marinmuseum. Våra rum har sköna kuddar och sängar, helrenoverade badrum, luftkonditionering och riktigt snabbt wifi. Vår frukostbuffé är alltid välfylld och har du mötesplaner – ja, då har vi lokalerna!