JA HOTEL

konferens & Möten

JA Hotel ser till att ditt nästa möte blir smidigt och kul i våra nybyggda konferenslokaler

För dig som älskar smidig logistik, konferera på JA Hotel!

Mitt i centrala Karlskrona med gångavstånd till både tåg-, busstation, restauranger och sevärdheter ligger JA Hotel med nyrenoverade mötesrum med direktaccess till bufféområde och toaletter samt snabbt trådlöst nätverk utan krångliga lösenord. Kommer du med bil? Parkera utanför vår entré i garaget och ni kommer direkt in till konferenslokalerna .

Konferensrummet Lucy

Med plats för upp till 30 personer mitt i centrala Karlskrona

Här finns AC, sköna stolar, ljuddämpande matta, en 85” TV med högtalarsystem, pulpet, blädderblock, whiteboard, papper, pennor, vatten och frukt.

Riktigt kul teambuilding-aktiviteter

Samarbeta i grupper på Boda Borg Karlskrona

På Boda Borg arbetar ni i lag om 3-5 personer. När ni questar så måste ni kommunicera med varandra och samarbeta mot ett gemensamt mål. Detta gör Boda Borg till en perfekt teambuilding-aktivitet. Företag, föreningar och andra grupper kommer ofta till oss med målet att förbättra produktivitet, kreativitet eller samarbetsförmåga. Med tillgång till våra konferensrum så kan ni under en heldag på Boda Borg förena nytta med nöje för grupper i alla åldrar. Lunch och kaffe går att välja till.

Konferensrummet Charlie

Med plats för upp till 80 personer mitt i centrala Karlskrona

Här finns AC, sköna stolar, ljuddämpande matta, datarprojektor med stor duk och högtalarsystem, blädderblock, whiteboard, papper, pennor, vatten och frukt.

Restaurang yess

Upptäck kulinarisk njutning i Karlskrona hos Restaurang YESS. Restaurangen är belägen i hjärtat av Karlskrona och är en del av det charmiga Ja Hotel. Här förenas passionen för utsökt mat tillsammans med en atmosfär som inbjuder till avkoppling och njutning. Restaurangen erbjuder en á la carte meny som är skapad med fina råvaror och kreativitet. Njut av god mat och dryck tillsammans med en fantastisk service på Restaurang YESS.

skicka förfrågan