OM RESTAURANG YESS

Upptäck kulinarisk njutning i Karlskrona hos Restaurang YESS. Restaurangen är belägen i hjärtat av Karlskrona och är en del av det charmiga Ja Hotel. Här förenas passionen för utsökt mat tillsammans med en atmosfär som inbjuder till avkoppling och njutning. Restaurangen erbjuder en á la carte meny som är skapad med fina råvaror och kreativitet. Njut av god mat och dryck tillsammans med en fantastisk service på Restaurang YESS.

Frukost

EN UTSÖKT START PÅ JA HOTEL

För dig som älskar att starta dagen med en utsökt frukost.

Vi erbjuder en frukostbuffé som är designad för att tillfredsställa alla smaklökar.  Buffén inkluderar ett brett sortiment av noga utvalda produkter: från nybakat bröd, färsk frukt och säsongens bästa råvaror till ett rikligt utbud av varma rätter som hjälper dig att starta dagen på bästa sätt. Vår frukost är inte bara en måltid, det är en upplevelse. Njut av en kopp nymalet kaffe eller välj från vårt urval av fina teer medan du planerar din dag. På JA Hotel är vi dedikerade till att ge dig en perfekt start på dagen. 

boka bord

Dagens Lunch

NJUT AV EN SMAKRIK UPPLEVELSE I VÅR RESTAURANG YESS

Välkommen att avnjuta vår fantastiska lunchbuffé som serveras Måndag – Fredag 11:30 – 14:00.

Lunchen är en viktig del av din dag, därför har vi på Ja Hotell lagt stor vikt vid att skapa en lunchupplevelse som inte bara mättar din hunger, utan också gläder dina sinnen. Varje dag serverar vi en lunchbuffé med noggrant tillagade rätter, där varje ingrediens har valts ut för sin färskhet och kvalitet. Våra kockar kombinerar traditionella recept med en modern twist för att ge dig en måltid som är både bekant och spännande.

utbud på ja hotel

Vi är ett omtänksamt och bekvämt hotell i hjärtat av Karlskrona. Här finner du allt du behöver – god mat och dryck på Yess, närhet till shopping, restauranger och spännande historiska landmärken såsom Fredrikskyrkan, Konserthuset och Marinmuseum. Våra rum har sköna kuddar och sängar, helrenoverade badrum, luftkonditionering och riktigt snabbt wifi. Vår frukostbuffé är alltid välfylld och har du mötesplaner – ja, då har vi lokalerna!

à la carte

RESTAURANG YESS DÄR MATÄLSKARNA SÄGER JA!

Vår restaurang öppnar sina dörrar för kvällen kl 17:00 och erbjuder en utsökt meny och härlig atmosfär.

På Ja Hotel i Karlskrona är vi stolta över att presentera vår exklusiva à la carte meny på Restaurang YESS, där varje rätt är en hyllning till både klassiska och moderna smaker. Restaurangen som är belägen på entréplan som vetter ut mot Borgmästaregatan bjuder på en varm och välkomnande atmosfär. Här kan du koppla av och njuta av utsökta maträtter i en elegant och modern miljö.